Header
 • Blogi
 • Info
 • Palvelut
 • Referenssit
 • Yhteys
 • Takaisin etusivulle
 • INFO
 • Info

  Mie oon Erno, kirjoitushetkellä 32v. hiljattain Joensuusta Tampereelle muuttanut freelance-musiikintuottaja, luovien alojen jokapaikanhöylä ja bändininja. Intohimona 80-luku, pop-musiikin estetiikka, liukkaat riffit ja self improvement -kirjallisuus.

  Olen koulutukseltani medianomi (AMK, digitaalinen ääni ja kaupallinen musiikki), mutta suurin osa nykyisestä osaamisestani on saavutettu trial-and-error -henkisesti kokemuksen kautta.

  20-vuotisen musiikkihistoriani varrella olen mm. soittanut bändeissä, ollut livehommissa niin esiintymislavoilla kuin niiden takanakin, tuottanut levyjä ja toiminut artistivalmentajana. Edellämainituista toistaiseksi merkittävimmät lienevät olleet Nerve End ja Joensuun Popmuusikot ry:n alaisuudessa toiminut Joensuu Rock Academy.

  Vahvin osaamiseni on muiden ihmisten luovan työn hedelmien kypsyttelyssä ja kehittämisessä laadukkaiksi valmiiksi tuotteiksi asti. Hahmotan helposti isojenkin kokonaisuuksien piileviä rakenteita ja syy-seuraussuhteita, jonka takia olen hyvä tekemään suunnitelmia ja konkretisoimaan helpommin otettavia askelia tavoitteisiin.

  Koen jonkin sortin kutsumuksekseni auttaa mahdollisimman montaa pelkästä harrastustoiminnasta ulos kasvanutta artistia ja bändiä pääsemään toiminnassaan seuraavalle, ammattimaiselle tasolle. Laajan kokemukseni myötä osaan neuvoa lupaavia nuoria artisteja lähes kaikilla musiikkialan osa-alueilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettenkö työskentelisi mielelläni myös pitkän linjan ammattilaisten kanssa.

  Tulevaisuudessa aion laajentaa ja lisätä osaamistani mm. koodaamisen ja video- sekä tapahtumatuotannon saralla pystyäkseni tarjoamaan asiakkailleni vielä kokonaisvaltaisempaa palvelua ja hyötyä.

  Etsin uusia projekteja Tampereelta (tapauksesta riippuen mahdollisesti myös pro bono). Koulutushommien lisäksi tällä hetkellä eniten kiinnostaa retrohenkisen elektronisen pop-musiikin työstäminen jonkun naispuolisen singer-songwriterin kanssa. Voit lukea osaamisestani tarkemmin palvelut-sivulta.

  Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Tyhmiä kysymyksiä ei ole :)

  P.S. Tykitellään.

  Erno Sallinen

  Erno Sallinen on Tampereella vaikuttava freelance-musiikin­tuottaja, luovien alojen jokapaikan­höylä ja bändininja.